De zoektocht van Maarten

Maarten Pieterse is hartpatiënt en liep tijdens zijn laatste hartoperatie NAH op. In deze video vertelt hij over zijn zoektocht, de impact van hersenletsel en de waarde van lotgenotencontact.

De zoektocht van Frank Willem

Na een motorongeluk staat het leven van Frank Willem volledig op de kop. Hij kan daar maar moeilijk mee omgaan en begrijpt aanvankelijk niet goed wat er met hem aan de hand is. In deze video vertelt hij zijn verhaal.

De zoektocht van Olga

Na een verkeersongeval op haar 16e ondervond Olga Seppenwoolde de gevolgen van traumatisch hersenletsel. In de jaren die volgden, ging ze van arts naar arts en van behandeling naar behandeling. De link met hersenletsel werd niet gelegd. Tot drie jaar geleden. In deze video vertelt ze erover.

De zoektocht van Willemijn

Willemijn Berkley liep hersenletsel op na een ongeluk op de squashbaan. Door zelf te zoeken, te proberen en met hulp van haar vriendin vond ze uiteindelijk de hulp waar ze zo lang naar op zoek was. In deze video vertelt ze erover.

Het verhaal van Cor

Cor kreeg NAH als gevolg van zuurstoftekort door apneu. In deze video vertelt hij over vooroordelen die hij ervaart vanwege zijn hersenletsel en over het belang van lotgenotencontact.

Deel deze site
met een collega